Del 1 – De universelle lovene, og hvorfor du bør ha innsikt i dem:)

For en tid tilbake lovet jeg å skrive om de universelle lovene som vi hele tiden er i kontakt med. Tyngdekraften er en av de universelle lovene. Den er såpass konkret at vi vet at den er sann. Der har vi sett mange bevis. Jeg har valgt ut noen av de viktigste universelle lovene som jeg mener det er viktig å kunne noe om. De former vårt liv, om vi tror på dem eller ikke. Hvis du kan lære dem å kjenne og bruke disse lovene til din fordel, trenger du ikke å streve så mye for å oppnå det du ønsker deg.

Hvorfor er det viktig å lære om de universelle lover?
Hvor vellykket vil det være å spille et spill hvis du hadde ingen anelse om hva reglene var? Hvor vellykket vil det være å komme fram til destinasjonen hvis du hadde ikke noe kart, ingen retning, uten kompass, og alle veiskilt ble skrevet på et fremmed språk? Hvordan kan du bygge et hus uten et sett av planer eller bake en kake uten oppskrift?

Våre liv er som et spill med regler, en reise med et mål, et hus bygget med en plan, og en kake som følger en oppskrift. Det finnes universelle lover som må læres og anvendes dersom vi skal skape det vi ønsker i våre liv, for eksempel et nytt forhold, mer penger, en ny jobb, eller til og med frihet fra vonde følelser. Disse lovene eksisterer om du er klar over dem eller ikke, eller hvis du velger å bruke dem eller ikke. Det er ingen heldig folk og uheldige mennesker. Det er bare bevisste og ikke-bevisste skapere. Uvitenhet om disse lovene kan være årsaken til at du opplever gjeld, uoppfylte relasjoner, misnøye på jobben, og dårlig helse. Vi er skapende mennesker. I hvert bevisste våkne øyeblikk skaper vi vårt liv. De universelle lover arbeider for å skape den fremtiden. Vi kan jobbe med dem, eller vi kan jobbe mot dem. Det er umulig for oss å ikke skape livet vårt. Det beste valget er å skape bevisst eller opprette ved bevisst intensjon.

De universelle lovene, også referert til som åndelige lover eller naturlovene, er urokkelig og uforanderlige prinsipper som styrer hele universet. De er den måte kjernen som gjør at vår verden fortsetter å eksistere. De aller fleste mennesker aldri faktisk er klar over disse lovene, og ikke lærer hvordan
å bruke dem til å skape det livet de drømmer om. Hvis du kan disse lovene vil du bokstavelig talt tiltrekke overflod, suksess, frihet og stor glede med mye mindre anstrengelse. I stedet for å prøve å finne og skaffe overflod og lykke gjennom å arbeide flere timer, samle flere ting, og slite oss gjennom livet, kan vi lære å flyte med:)

I stedet for å bruke personlige vilje til å få ting til å skje, du kan bruke de universelle lovene og la ting skje.

Mange mennesker som har sett eller lest The Secret har blitt skuffet og frustrert fordi det de ønsker i livet ikke har manifestert. The Secret er en god start i å lære hvordan å få det du ønsker, men den er likevel ganske mangelfull. The Secret forklarer oss at vi er den som er ansvarlige for våre liv og det vi skaper, men når vi ikke får til å skape oss et bedre liv, skaper vi masse skyldfølelse i oss selv. «Jeg må gjøre noe galt. Hva er galt med meg? Kanskje jeg ikke er i stand til å ha hva jeg vil. Dette må fungere for andre mennesker, ikke bare meg.»

DETTE ER IKKE SANT! Du trenger bare å lære litt mer om å hvordan dette fungerer.

Lære å bruke og arbeide med de universelle lover, samt din egen personlige utvikling, er som å gå til grunnskolen, videregående skole, og så universitet. Du trenger å lære hvordan dine opplevelser i barndommen hjelper deg til å sabotere den suksess, lykke og rikdom som du ønsker. Det er absolutt ingenting galt med din evne til å skape.

Nøklene er bevissthet og anvendelse av disse lovene.

  • Trinn én i arbeidet med disse lovene er selvsagt å bli klar over dem.
  • Trinn to er å faktisk bruke dem.

Følg med de neste dagene, for det kommer mer:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s