Litt om meg :)

Velkommen til min Blogg og Webside! Jeg jobber til daglig med mennesker som strever med livet sitt. Følelsesmessige problemer, sorg og kriser.

Da jeg mistet tvillinger i krybbedød i 1991, startet for alvor min personlige reise i meg selv. Jeg var da 19 år. Livet mitt raste sammen og jeg brukte mange år på å komme meg på føttene igjen. Jeg fikk meg en utdannelse og deltok i samfunnet rundt meg, men jeg syntes det var vanskelig følelsesmessig. Etter noen år måtte jeg ta tak i sorgen for alvor og da ble det gradvis lettere. Reisen har ført meg inn i mange forskjellige kurs og utdanninger, blant annet har jeg gått 3 år ved Trondheim Psykodrama Institutt. Hovedverktøyet mitt er Tankefeltterapi. Nå er jeg også så heldig å gå på Sorgutdanningen ved Universitet i Bergen. Reisen har ført meg rundt omkring i Norge og til og med til England. Den har vært krevende, lærerik, og ikke minst, spennende.

De første årene etter at tvillingene døde, jobbet jeg som Rosemaler, men jeg visste at jeg skulle bruke min sorgerfaring til å være der for andre, så i 2001 startet jeg min egen praksis hvor jeg bruker alle mine verktøy til å hjelpe andre mennesker med å rydde i sin emosjonelle bagasje:) 

Den beste investeringen jeg har gjort i livet mitt, er å rydde i min emosjonelle bagasje:) Jo mer jeg rydder i mine følelser, jo mer fredfull føler jeg meg inni meg.

Jeg lever etter den filosofien at vi har en iboende kraft til å tåle våre utfordringer, uansett hva livet bringer. Jeg tror at vi alle er i stand til å komme oss opp igjen, selv om vi har havnet i en dyp krise. Som regel klarer vi dette selv, men jeg har stor tro på at vi kan få god hjelp fra mennesker som selv har vært i en krise, og som har jobbet seg igjennom den og kommet videre.

Jeg ønsker deg alt godt:)

shutterstock_52487302kontakt

3 tanker på “Litt om meg :)

  1. Ojsan, vi har sannelig fulgt hverandre – samme reise, men jeg startet den reisen i1989. Har lagt ned firmaet mitt for ett år siden, men jobber litt fortsatt. Tror nok jeg nærmer meg enden på denne veien, men ser absolutt sideveier og paralellgater som jeg er nysgjerrig på. Lykek til – håper resten av din veg blir like spennende som min har vært.

  2. Er så glad for at jeg ble ledet i rett tid til deg.Så et innlegg fra deg på Facebook hvor sjelden faktisk er og der var Ann Kristin.Har evner som bør utvikles men trenger troen på meg selv først.Sterkt og lese om deg ,mistet 1sønn i 1990 i (prematur)..Klarer ikke kjenne på sorgen.Ser på dette som starten på noe Flott:)♡

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s