BLI MED! 21 dager til å skape om ditt liv!

Ta ansvar for dine tanker og følelser. Bli med på et utrolig flott 3-ukers kurs hvor du gjør små øvelser hver dag, for å snu på livet ditt, og på negative tanker, slik at du kan skape et liv som er i samsvar med det som du ønsker deg:) Det er sagt at det tar tre uker å vende en vane.

Du skaper hele tiden livet ditt. Alt som du nå har i ditt liv, har du skapt med dine tanker og følelser. Du er den perfekte skaperen. Problemet er ofte at du har skapt et liv som du ikke trives helt med, fordi du ikke har sittet i førersetet.

Dette kan du snu på i dag, hvis du gjør disse korte øvelsene hver dag i 3 uker, vil jeg bli veldig overrasket om du ikke opplever en forandring allerede etter 10 dager! Hemmeligheten er å faktisk gjøre disse øvelsene. 99% av vår egenutvikling er faktisk veldig praktisk. Mange strever med negative tanker som kverner hele dagen, derfor er dette kurset til stor hjelp blant annet i fohold til å bli mer bevisst på tankene, og gradvis endre dem over tid.

Kurset består av 21 korte lydfiler, en for hver dag, pluss en liten skriveoppgave. Tidsbruk vil være ca 10 minutter hver dag. Dette er overkommelig, selv for de aller travleste av dere!

«Jeg ser at det funker allerede!»

«Dette har virkelig noe for seg, masse positivt har skjedd i mitt liv kun etter en uke!»

«Hei!  Jeg  vil gjerne få takke deg for et veldig bra kurs. Dette trengte jeg. Liker så godt uttrykket ditt å elte i den «positive deigen. » Det er så meningsfullt å ha en oppgave hver dag. Og du er veldig god på å motivere:)»

«Jeg er virkelig tilfreds med dette kurset! Ved å gjøre disse oppgavene føler jeg at jeg for hver dag faktisk tar et skritt nærmere den jeg er. Det gir meg utrolig masse GLEDE i hverdagen når jeg bevisst fokuserer og tenker på positive ting. Jeg får mye energi, blir glad og føler meg generelt mere hel som person. Jeg merker også at jeg slapper mer av sosialt, og jeg får flere gode samtaler.»

Begynn i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:) Lydfilene laster du enkelt ned på din pc, eller lytter til dem på nettet.

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Bindende påmelding. Det er ikke angrerett på dette kurset. Angreretten opphevet fordi dette er en vare/tjeneste man ikke kan returnere, da den sendes på mail.

Pris kr 950,- 

Nå 750,-

shutterstock_75276952x

9 tanker på “BLI MED! 21 dager til å skape om ditt liv!

  1. Hei!
    Koster det mye for en dialog med deg?
    Har noen spørsmål og ønsker gjerne tips/råd/veiledning
    type ting.

  2. Vist eg melder meg på dette kurset, starter det en viss dato, og kjem litt nytt kvar dag, eller kan eg kjøpe det og ta det når eg vil, hoppe over dagar om ein må.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s