Selvutviklingsgruppe – Ny giv! Oppstart Januar 2016

Det er så godt å ha støtte fra noen når livet føles vanskelig, og man ønsker en livsendring:) Jeg har laget dette kurset for deg som ønsker å ta tak i livet ditt og reise deg opp igjen. Selv om du har opplevd vonde ting, er det likevel du, og bare du, som har ansvaret for å få livet ditt til å funke. Til høsten starter jeg opp en ny selvutviklingsgruppe som møtes en gang hver uke i 8 uker. Gruppen møtes på dagtid, hjemme hos meg i Klæbu.

«Hvem er jeg og hva er meningen med livet mitt?»

Jeg tror vi alle spør oss selv disse spørsmålene med jevne mellomrom:)

  • Hvem er jeg?
  • Hva er meningen med mitt liv?
  • Jeg har det vanskelig, hva kan jeg gjøre for å få det bra igjen?
  • Hvorfor er det ting som gjentar seg i livet mitt?
  • Hva kan jeg gjøre for å endre på livet mitt?
  • Jeg ligger nede for telling og trenger verktøy for å reise meg opp igjen!
  • Jeg trenger å legge vonde opplevelser bak meg å gå videre!

Helt fra jeg var liten har jeg lurt på mye rart. Jeg lurte på hvorfor jeg var forskjellig fra mine søsken og hvorfor alle de andre rundt meg også var forskjellige fra hverandre. Ikke bare på måten de så ut på, men i væremåte, hvordan de tenkte og ting de likte å gjøre.

Hvorfor var noen veldig sjenerte mens andre var helt motsatt? Hvorfor likte noen idrett mens andre likte best å sitte stille med en bok? Hvorfor likte noen helst å være i sitt eget selskap, mens andre var ur-sosiale? Hvorfor var noen veldig kunstneriske mens andre ikke kunne synge rent en gang? Hvorfor var noen veldig omsorgsfulle og andre tenkte mest på seg selv? Hvorfor ville noen bli sykepleier helt fra de var små, mens andre ikke ante noe om hva de hadde lyst til å bli når de ble store? Hvorfor lykkes noen og andre ikke? Hvorfor, hvorfor, hvorfor???

Alt dette lå jeg og tenkte på når jeg la meg om kvelden… ( ikke så rart at jeg var trøtt på skolen… 🙂 )

Jeg lurte på hvorfor jeg var født slik som jeg var og om det var en plan for livet mitt. I så fall, hvis det var slik at det var en plan for livet mitt, hvorfor husket jeg den ikke og hvordan i all verden kunne jeg finne den? Livet mitt ble en «skattejakt» for å finne denne «planen». Etter hvert falt ting på plass. Det tok litt tid, men da jeg omsider fant ut av det, ble alt så utrolig bra! Nå forstår jeg mye mer av meg selv og min måte å være på, samtidig som jeg forstår andre mennesker på et mye dypere plan.

Alle har en «livsplan» som er unik for dem. DU har også en slik plan:) Den «beskriver» hvem du er og hva som er meningen med ditt liv. Når vi lever et liv som er i samsvar med den vi egentlig er og vår livsplan, vil vi føle at livet vårt er fylt med mening. Hvis vi lever et liv som er i utakt med den vi er og vår livsplan, vil livet føles meningsløst og vi blir motløse og frustrerte. Vi trives ikke på jobben og strever med oss selv og våre relasjoner.

Jeg har mange verktøy for å finne ut av disse spørsmålene og jeg deler dem mer enn gjerne med deg! Kurset vil blant annet inneholde elementer og teknikker fra Psykodrama, Tankefeltterapi, Psykosyntese, Astrologi, mm. Kurset er en blanding av praktiske øvelser og undervisning:) Ta med skrivesaker, det blir nok en del interessant å notere i tillegg til Kompendiet. Oppstart:

12. Januar 2016, kl. 10.00-12.30, Brynjevegen 4, Klæbu. + 8 uker fremover:)

Pris: 3200,- Beløpet kan deles opp. Bindende påmelding.

shutterstock_157635797yu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s