Legg fortiden bak deg og bli fri!

Et flott hjemme-kurs for deg som virkelig ønsker å legge gamle ting bak deg og utvikle deg selv videre til et bedre liv! Flotte selvutviklende oppgaver hver uke i 6 måneder!

 • legge fortiden og vonde opplevelser bak deg
 • være glad, full av energi
 • ha selvtillit og selvrespekt
 • finne dine sterke sider
 • klare å snu på dine negative tankemønster
 • forstå dette med tankens kraft fullt ut
 • endre på livet ditt

Det å jobbe med seg selv på et dypere plan, er en langvarig prosess, og krever at du faktisk gjør praktiske øvelser hver dag, over lengre tid. Hvis du gjør disse øvelsene, vil du finne indre ro og føle mer glede. Kurset består av flere lydfiler og praktiske øvelser som er med på å utvikle deg som menneske.

Det er en lydfil med oppgaver for hver uke, i 6 måneder. I tillegg vil det være en og annen positive overraskelsen. Det er ingen innsendingsoppgaver, så du kan gjøre kurset hjemme i din egen stue i ro og mak. Tidsbruk vil være ca 10 minutter hver dag.

Kurset vil inneholde:

 • Kartleggingsoppgaver for å bli godt kjent med deg selv.
 • Flotte verktøy for å løse opp i gamle opplevelser og vonde følelser.
 • Gradvis endring av tankemønster. Bevisstgjøring.
 • Hjelp til å skape positive tanker og indre glede.

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Ved kjøp av Mp3-filer kan ikke kjøpet heves. Filene er å betrakte som åpnet og angrefristen er opphevet. Bindende påmelding.

«Hei Ann Kristin

Jeg hadde først tenkt å vente litt lengre med å sende en tilbakemelding på hva som skjer med meg gjennom kurset pga av at jeg ikke helt stoler på om det er «sant». Det har jeg tenkt mye på i dag og funnet ut av det er tull, jeg vil velge å stole på det og nyte det. For det er noe som skjer. Jeg opplever dager der jeg  har det godt, livet kjennes godt og jeg er glad, positiv og rolig i hele kroppen, fysisk, psykisk, mentalt og emosjonelt. Livet kjennes rett og slett godt. For mange er det det normale, for meg er det nytt å kjenne en slik gjennomtrengende følelse. Jeg klarer og å snu tankene når det blir stress og vanskelig, og jeg kjenner at det kan bli dominat av noe som ikke er godt, for det er ikke lett å skjønne hvorfor det blir slik. Jeg bruker og meditasjonen som du har sendt på lydfil, spesielt der jeg skal i situasjoner jeg vet jeg komme til å bli stresset, for da blir mine reaksjoner ofte at jeg blir sint, dessverre. Men det fungerer veldig bra.

TAT har vært veldig bra, jeg har startet på 10 og etter en uke er jag faktisk på 0. Det trodde jeg ikke første uke med TAT, for den var vond.

Så tusen takk for at du og kurset finnes, for i dag vet jeg at livet blir godt igjen slik det skal være. Jeg vet og at jeg har mye jobb igjen da det å gå med ett traume i 19 år er lang tid, men jeg gleder meg bare for jeg har så mye godt å vente på.»

Begynn i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:) Lydfilene laster du enkelt ned på din pc, eller lytter til dem på nettet.

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Bindende påmelding. Det er ikke angrerett på dette kurset. Angreretten opphevet fordi dette er en vare/tjeneste man ikke kan returnere, da den sendes på mail.

Pris kr 950,- Vårtilbud: 750,-

shutterstock_124654399

2 tanker på “Legg fortiden bak deg og bli fri!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s