KURS! Tren opp din intuisjon/klarsyn!

Dette nettbaserte kurset inneholder 8 oppgaver for å trene opp din intuisjon/magefølelse/klarsyn. Kurset går over åtte uker, fordi at hver oppgave bør jobbes med over tid:) Magefølelsen er vår viktigste veiviser gjennom livet, og de fleste har skrudd ned denne følelsen. Alle har denne evnen, og den kan trenes opp igjen til å bli utrolig bra, så bra at det går over til å være klarsyn. Du har sikkert opplevd at du har tenkt på noen og like etterpå ringer vedkommende? Du prater med noen og får en følelse av at det er noe som ikke stemmer. I etterkant blir du fortalt at vedkommende hadde det veldig vanskelig i den perioden:)

Når du melder deg på får du et passord, og da får du tilgang til oppgavene. Du kan lytte til oppgavene på nettet, eller laste dem ned på din pc og lytte til dem der. Oppgavene er enkle og artige. Jeg hadde «treningskvelder for intuisjonen/klarsynet» på senteret hvor jeg jobbet og dette var veldig populære kvelder.

Pris kr 950,-

Introduksjonstilbud: kr 750,-

Meld deg på i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:)

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Ved kjøp av Mp3-filer kan ikke kjøpet heves. Filene er å betrakte som åpnet og angrefristen er opphevet. Bindende påmelding.

Bestill ved å legge inn kontaktinfo under:

shutterstock_99405632

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s