TFT for å redusere Nedstemthet, sorg, tristhet og maktesløshet

Begynn i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:) Videoen ser du på din pc.

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Bindende påmelding. Det er ikke angrerett på dette kurset. Angreretten opphevet fordi dette er en vare/tjeneste man ikke kan returnere, da den sendes på mail.

Pris kr 590,-

Jeg har jobbet som Tankefeltterapeut siden 2001. Jeg er utdannet av Mats Uldal. TFT er en terapiform for følelsesmessige plager, psykiske lidelser og smerter. Metoden er utviklet av Dr. Roger Callaghan, klinisk psykolog med over 50 års erfaring. Han har forsket på denne behandlingstypen i 30 år. Denne metoden har vært til god hjelp både for meg selv, og mine pasienter. Metoden er enkel og genial, og alle burde kunne TFT. Les mer om vitenskapelige studier av TFT nederst på siden.

Jeg benytter stort sett alltid TFT når jeg har behandlinger. Denne behandlingsformen, kombinert med samtale, er utrolig effektiv på følelsesmessige problemer. Den reduserer følelsen. Etter behandlingen føles det mye bedre å tenke på det som før var et problem.

TFT oppleves forskjellig fra person til person. Noen føler bedring allerede etter første time, men de aller fleste vil ikke merke noen bedring før etter 2-3 behandlinger, men de fleste vil merke en forandring ganske raskt. Det første vi gjør er å kartlegge problemene. Deretter går vi inn og jobber med følelsen av ubehag som oppstår når pasienten tenker på problemet. De aller fleste føler ubehag ved å fokusere på problemet. Når du kan denne metoden, og bruker den slik den skal brukes, er det du som har kontrollen over dine følelser, og ikke følelsene som har kontroll over deg.

Det har lenge vært kjent at når vi tenker på et problem, vil hjernen og kroppen reprodusere eksakt det samme som skjer når vi er i den aktuelle situasjonen, men i noe mindre grad. Dette gjør at vi kan jobbe med følelsen uten at pasienten utsettes for sterkt ubehag.

Vi kan jobbe med pasienten uten at han behøver å være i den virkelige situasjonen. Ved gjentagende behandlinger, vil vi redusere den underliggende årsaken til problemet, uten at vi nødvendigvis trenger å vite den konkrete årsaken. Mist ikke motet om du ikke blir bedre med en gang. Mellom 5 og 10 timer er nok for de fleste, alt etter hvor sammensatt problemet er.

Tankene vi tenker ser ut til ligge som informasjon i bølgeform. Når vi tenker, lager vi bølger som beveger seg ut av hodet vårt. Vi kan sammenligne dette med radiobølger.

Når noe traumatisk skjer, blir det en forstyrrelse på tankenes bølgehastighet, og vi reagerer med en følelse. Da har vi fått en permanent frekvensforstyrrelse. Kroppen er da i konstant beredskap, og trenger da å komme i balanse.

TFT går ut på å fininnstille disse frekvensene. Dette skjer ved at vi banker lett med fingertuppen på noen punkter på kroppen. Siden frekvensforstyrrelsene bare kommer når pasienten tenker på en bestemt måte, er det avgjørende at pasienten fokuserer på problemet under timen. Det er her nøkkelen til å bli fri sine problemer ligger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s