Nettbaserte VIDEO-kurs

Jeg har den glede av å lansere en helt ny serie med nettbaserte VIDEO-kurs! Hver video viser en selvhjelps-teknikk som jeg er veldig glad i, Tankefeltterapi/TFT, og hvordan du bruker den til å jobbe konkret med det du strever med. På den måten vil du oppleve det som om å være på behandling hos meg. Videoene varer i ca 30 minutter og alle videoene er forskjellige. Disse kursene er inndelt i fem kategorier slik at det er enkelt å velge det som du strever med.

Det er viktig å ha verktøy i verktøykassen sin for de fleste utfordringer man møter i livet:)

DE FORSKJELLIGE KURSENE:

  1. TFT for å redusere Nedstemthet, sorg, tristhet og maktesløshet.

  2. TFT for å redusere Indre uro, klump i magen, anspenthet og stress.

  3. TFT for å redusere Stadig bekymring.

  4. TFT for å redusere Dårlig selvfølelse, ikke strekke til.

  5. TFT for å redusere Sosial angst.

Begynn i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:) Videoen ser du på din pc og gjør øvelsen sammen med meg.

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Bindende påmelding. Det er ikke angrerett på dette kurset. Angreretten opphevet fordi dette er en vare/tjeneste man ikke kan returnere, da den sendes på mail.

Pris: 690,-

Påsketilbud: 590,- pr kurs

Jeg har jobbet som Tankefeltterapeut siden 2001. Jeg er utdannet av Mats Uldal. TFT er en terapiform for følelsesmessige plager, psykiske lidelser og smerter. Metoden er utviklet av Dr. Roger Callaghan, klinisk psykolog med over 50 års erfaring. Han har forsket på denne behandlingstypen i 30 år. Denne metoden har vært til god hjelp både for meg selv, og mine pasienter. Metoden er enkel og genial, og alle burde kunne TFT. Les mer om vitenskapelige studier av TFT nederst på siden.

Jeg benytter stort sett alltid TFT når jeg har behandlinger. Denne behandlingsformen, kombinert med samtale, er utrolig effektiv på følelsesmessige problemer. Den reduserer følelsen. Etter behandlingen føles det mye bedre å tenke på det som før var et problem.

TFT oppleves forskjellig fra person til person. Noen føler bedring allerede etter første time, men de aller fleste vil ikke merke noen bedring før etter 2-3 behandlinger, men de fleste vil merke en forandring ganske raskt. Det første vi gjør er å kartlegge problemene. Deretter går vi inn og jobber med følelsen av ubehag som oppstår når pasienten tenker på problemet. De aller fleste føler ubehag ved å fokusere på problemet. Når du kan denne metoden, og bruker den slik den skal brukes, er det du som har kontrollen over dine følelser, og ikke følelsene som har kontroll over deg.

Det har lenge vært kjent at når vi tenker på et problem, vil hjernen og kroppen reprodusere eksakt det samme som skjer når vi er i den aktuelle situasjonen, men i noe mindre grad. Dette gjør at vi kan jobbe med følelsen uten at pasienten utsettes for sterkt ubehag.

Vi kan jobbe med pasienten uten at han behøver å være i den virkelige situasjonen. Ved gjentagende behandlinger, vil vi redusere den underliggende årsaken til problemet, uten at vi nødvendigvis trenger å vite den konkrete årsaken. Mist ikke motet om du ikke blir bedre med en gang. Mellom 5 og 10 timer er nok for de fleste, alt etter hvor sammensatt problemet er.

Tankene vi tenker ser ut til ligge som informasjon i bølgeform. Når vi tenker, lager vi bølger som beveger seg ut av hodet vårt. Vi kan sammenligne dette med radiobølger.

Når noe traumatisk skjer, blir det en forstyrrelse på tankenes bølgehastighet, og vi reagerer med en følelse. Da har vi fått en permanent frekvensforstyrrelse. Kroppen er da i konstant beredskap, og trenger da å komme i balanse.

TFT går ut på å fininnstille disse frekvensene. Dette skjer ved at vi banker lett med fingertuppen på noen punkter på kroppen. Siden frekvensforstyrrelsene bare kommer når pasienten tenker på en bestemt måte, er det avgjørende at pasienten fokuserer på problemet under timen. Det er her nøkkelen til å bli fri sine problemer ligger.

shutterstock_116298694mnm

Én tanke på “Nettbaserte VIDEO-kurs

  1. Bestilte videokurset for å redusere indre uro og stress for noen måneder siden. Den første gangen jeg så videoen og gjorde øvelsene skalv jeg, stemmen brast og tårene rant før jeg var ferdig. Jeg hadde ikke egentlig kjent etter på lenge. Var jeg virkelig så urolig inni meg? Etter å ha gjort øvelsene noen ganger i løpet av de neste ukene roet jeg meg ned, litt etter litt. Ikke bare ble jeg roligere, men bråsinnet som har fulgt meg de siste årene ble borte! Jeg har rett og slett sluttet å fly i taket når begeret renner over!
    Nå er det et par måneder siden sist jeg så på videoen.
    I dag hadde jeg tusen gjøremål, og på toppen av alt øste det ned ute (jeg hater regn). Satt i bilen og ventet på grønt lys, jeg var sent ute til en avtale, og de røde lysene hadde selvfølgelig valgt akkurat denne dagen til å rotte seg sammen mot meg, da jeg kjente at hjertet hamret ivei i en stressende takt. Jeg skjennet småiltert på alle idiotene i trafikken rundt meg, og prøvde med viljens kraft å få dem alle til å forsvinne så jeg kanskje kunne slippe å komme for sent. Plutselig gikk det opp for meg at jeg hadde et verktøy mot denne slitsomme tilstanden, og siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre der jeg satt begynte jeg å banke på de punktene Ann Kristin hadde lært meg i videoen. Jeg gikk gjennom øvelsene så godt som jeg husket dem, og ankom avtalen min 5 min for sent, men helt rolig og med et smil 🙂 Fantastisk effektivt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s