Indre ro og glede! 7 dagers nett-kurs

Mange som tar kontakt med meg strever med indre uro og har store problemer med å slappe av. Derfor har jeg laget et behandlingskurs hvor du lærer en beandlingsmetode til bruk for din egen del. Beandlingsteknikken heter TAT og er en av teknikkene som jeg bruker på mine pasienter. Dette kurset inneholder en lydfil hver dag i 7 dager hvor jeg leder deg igjennom en hel behandling som du skal gjøre når du legger deg om kvelden. Du kan også gjøre den ellers på dagen, men ofte er det slik at du blir litt trøtt etterpå så kvelden er egentlig beste tidspunkt.

Begynn i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:) Lydfilene laster du enkelt ned på din pc, eller lytter til dem på nettet.
Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Bindende påmelding. Det er ikke angrerett på dette kurset. Angreretten opphevet fordi dette er en vare/tjeneste man ikke kan returnere, da den sendes på mail.
Kurset har samme pris som en behandlingstime hos meg:)
Pris kr 850,-  

shutterstock_80564638

Én tanke på “Indre ro og glede! 7 dagers nett-kurs

  1. Jeg har holdt på med en del meditasjon for å klare å slappe av, pga min sykdom Fibromyalgi og de smertene som følger mad den sykdommen. Jeg vokste opp i et alkoholiker hjem, og legge en del svar på min lidelse der.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s