JEG ER GOD NOK! Selvfølelse, JA TAKK!

Utrolig mange av de problemene som vi mennesker skrever med, kan vi koke ned til følelsen vi har rundt oss selv. Føler vi at vi aldri strekker til, eller er god nok som vi er, vil det skape mange andre rare problemer for oss. Prestasjonsangst og kanskje problemer i sosiale situasjoner kan være et av mange symptomer på at vi bør jobbe for å få vår selvfølelse opp.

Du skaper hele tiden livet ditt. Du er den perfekte skaperen. Problemet er ofte at du har skapt et liv som du ikke trives helt med, fordi du ikke har sittet i førersetet, og du har antagelig trodd på det dumme som andre har sagt og gjort mot deg. Det er jo ikke så rart at vi strever med oss selv.

Gjør noe med dette i dag! Lag en ny sannhet om deg selv og lev et godt og harmonisk liv!

Dette kurset består av 7 lydfiler, med teknikker og oppgaver som hjelper deg til å bygge opp din selvfølelse. Med bedre selvfølelse vil du føle deg mer vel til daglig. Roligere og mer harmonisk. Du skal gjøre samme lydfil i tre dager på rad og så skifter du til neste lydfil som også skal gjøres tre dager i strekk. Kurset tar tilsammen 21 dager, fordi man sier det tar tre uker å vende en vane:) Tidsbruk vil være ca 10 minutter hver dag. Dette er overkommelig, selv for de aller travleste av dere!

Begynn i dag! Du får tilsendt link til kurssiden og passord på mail:) Lydfilene laster du enkelt ned på din pc, eller lytter til dem på nettet.

Jeg vil minne deg om at filene ikke må bli delt med noen andre. Det er copyrigt på dette kurset. Bindende påmelding. Det er ikke angrerett på dette kurset. Angreretten opphevet fordi dette er en vare/tjeneste man ikke kan returnere, da den sendes på mail.

Kurset har samme pris som en behandlingstime hos meg:)

Pris kr 850,-

 

shutterstock_75037351

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s