Du har det som skal til for å snu på livet ditt!

shutterstock_124858933I alle de årene jeg har jobbet som Terapeut har jeg sett at mennesker kan legge de mest traumatiske opplevelser bak seg og omskape opplevelsene til «gull». Jeg har blitt imponert mange ganger. Da er det snakk om vanskelige ting. Overgrep, fysisk og psykisk, dødsfall, omfattende mobbing, en veldig utrygg barndom, avhengighet og mye, mye mer.

Du har også det som skal til for å snu på livet ditt! Du har det i deg som en del av din indre kjerne.

Mange har erfaringer og traumatiske opplevelser som virker uoverkommelige, men ved å ta et lite skritt hver dag vil du klare å endre følelsene dine en dag om gangen. Det vil føles som to skritt frem og et skritt tilbake, og innimellom vil det føles som mange skritt tilbake og at man må starte på nytt igjen.

Gi aldri opp! Du vil klare det.
Be om hjelp når du føler at du ikke håndterer livet ditt. Kanskje er du midt oppe i en livskrise? Det finnes mange flotte mennesker som kan være dine støttespillere og det er også mange bøker og selvutviklingskurs som vil støtte deg når situasjonen er vanskelig. Husk at alt det vonde også vil gå over. Det vil ikke vare evig. Det gjelder å få mer kontroll på tankene og følelsene, og det vil du klare litt etter litt hvis du trener litt hver dag. Øvelse gjør mester her også.

Hvis du ønsker å få litt hjelp til å snu på tankene og følelsene dine kan jeg anbefale deg dette nettbaserte selvutviklingskurset som jeg har laget. Flere hundre har gått dette kurset i sommer og tilbakemeldingene er utrolige! Da lytter du til en lydfil med en liten oppgave, hver dag i 21 dager, og det vil hjelpe deg masse! Kurset koster like mye som en samtale med meg, kr 850,-

https://annkristinhelgetun.wordpress.com/2013/06/18/bli-med-21-dager-til-a-skape-om-ditt-liv/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s