En av tilbakemeldingene på «BLI MED! 21 dager til å skape om ditt liv!»

shutterstock_113583727Hei Ann Kristin 🙂
I dag er jeg på dag 18.
Tenkte fortelle litt om hvordan det har vært så langt.
Jeg har slitt med ganske tung depresjon og søvnløshet i flere måneder. Etter 1. lydfil og jeg hadde skrevet takknemlighetslista, så var det som jeg sparket fra i bunnen av håpløshets-bassenget. Det er jo SÅ mye jeg har å være glad for, takknemlig for. Fra sola og regnet til å kunne sove trygt, med tak over hodet. Jeg fikk en energi som nesten var vanskelig å tøyle. Svigerfar skulle komme på besøk og bo noen dager, så jeg måtte gjøre klart gjesterom og huset til å ta i mot folk (det fløt litt, kan du si…) Ikke noe problem. Jeg feide unna alle jobber som en lek og mannen min holdt seg bare ute, på trygg avstand 😉 Klarte holde konsentrasjonen på det som var viktig og dagen han kom, så var huset strøkent, gjesterommet klart med sengetøy og håndklær på senga, jeg var ferdig dusjet og pent påkledt. Det virker kanskje ikke som noe spesielt, men tidligere har jeg stresset noe fryktelig. Ikke denne gangen. Du traff meg veldig bra med Åse Kleveland, hun har vært en av mine favoritter fra jeg tidlig ungdomsskole, så jeg valgte henne 🙂
Mannene min og svigerfar dro på fisketur og jeg ble hjemme. Da begynte jeg på noe som skulle vært gjort for 7 år siden, kitte og male vinduene. Det var kjempemorro 🙂 Jeg var uheldig og fikk knust ett vindu på fredag kveld, men i stedet for å synke til bunnen av bassenget igjen, så fant jeg en god løsning med strekkfilm og sølvtape. Tenkte det holdt over helgen. Glassmesterne her har tatt ferie alle mann, i minst 2 uker, men det går greit. Strekkfilmen gjør jobben:)
Vi var uheldig og mistet et lam pga akutt sykdom, men jeg klarte å holde fokus på de som er friske og lever.
Jeg har altså fått en utrolig energi og fokuserer på det som er bra og som gjør meg glad, i stedet for å grave meg ned i alt som gjør at jeg føler meg elendig. Jeg vet jo fra før, at det er sant som du sier, du tiltrekker deg det du tenker på. Et veldig konkret tilfelle var da jeg som 18-åring skulle hoppe over en bekk og tenkte, aldri i verden om jeg klarer dette! Jeg satset halvhjertet og falt, ikke bare i bekken, men jeg rullet gjennom et felt med brennesler som minnet meg på det hele sommeren… Neste tilfelle var på vinteren, jeg skulle over en veldg smal trebro på ski, den gikk opp på den andre siden og det var ikke mulig å bruke stavene. Jeg gled bakover og havnet oppned, hengende etter skiene med hodet 10 cm fra vannet. Kjæresten min hadde gått videre og brukte noen minutter før han oppdaget at jeg ikke kom etter, men det gikk jo bra, da. Så helt klart, det gjør noe med deg, det du sier til deg selv før du begynner 🙂
Kommer det snikende negative tanker, så bytter jeg dem øyeblikkelig ut med noe fra Takknemlighetslista eller en affirmasjon. Hva som helst som er positivt ladet. Jeg våkner om morgenen og er glad og har lyst å stå opp, i stedet for å grave meg ned under dyna.
Jeg er veldig glad i svaler og oppdaget at et par har laget rede inne i fjøset. På en spiker ! Er ikke jeg heldig ?!?! Det er en truet art, fordi de har problem med å finne plasser å lage rede og så får jeg dem helt inn i fjøset 😀
Skulle jeg si noe om hva du kunne forbedret, du ba jo om det, så måtte det være at jeg ikke oppfattet hvor viktig loggen var fra begnnelsen. Jeg hørte på lydfilene og gjorde som jeg skulle, men jeg skrev ikke noe. Jo, Takknemlighetslista skrev jeg, men ikke noe mer. Dersom du skal lese inn Introduksjonen på nytt, kan du kanskje presisere det mer, at man må ha en notisbok og begynne å skrive fra 1. dag ?
Som sagt, jeg er på dag 18. Det er bare 3 dager igjen til jeg er ferdig  og jeg gleder meg IKKE. Jeg har lovet meg selv at 5. august skal jeg begynne på nytt igjen og at jeg da skal ha en splitter ny notisbok og gjøre alt som om jeg ikke skulle hørt det før. Fordi jeg føler at jeg trenger en påminnelse og at jeg fortjener å kunne bruke den tiden på på fokusere litt mer på meg selv og det at jeg har det bra. Jeg har en tendens til å være «for flink» og har hatt fryktelig masse «må» og «burde» på nakken. Dersom jeg mister fokus, er det noen av filene som er fine å bruke til en påminnelse, sånn som dag 10, der du snakker om å lete etter det som er positivt.
Jeg har lest boka til Louise L. Hay mange ganger og jeg har skrevet min egen affirmasjon, som jeg har hengende på veggen foran meg. Forskjellen på det og dette kurset, er at du har gitt meg noe konkret å gjøre. Du har fått hele kroppen min til å være med på prosessen, ikke bare hodet og du har forklart hvorfor kontinuiteten er så viktig.
Tusen takk for et kjempebra kurs, du har gjort dagene mine og livet mitt bedre 🙂
Stor klem fra Wenche
Bli med du også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s