Slipp kontrollen og NYT livet!

«For å finne fred i sinnet, må du rett og slett trekke deg som daglig leder av universet.» ~ Ukjent

Hver dag er en ny mulighet til å utdype i bevisstheten og utvide din forståelse av hvem du tror du er. Hvert nytt øyeblikk er en sjanse for å slippe eventuelle begrensende ideer du har om deg selv, og begynne å skape et bredere perspektiv på virkeligheten. Slik vi oppfatter oss selv, avgjør hvilke handlinger vi tar, og hvordan vi velger å samhandle med andre. Hvis vi virkelig ønsker å nyte dette livet, må vi se på hvilke «usannheter» vi har om oss selv. Disse «usannhetene» er med på å skape livet ditt. Hvis du får løsnet på disse vil det gi deg ubegrensede muligheter.

Energien av kontroll er en egoistisk tilnærming til livet. Det kommer fra en angst-følelse om det er ikke nok tid, energi, penger eller kreativitet for å få til alt du ønsker i livet ditt. En kontrollerende person vil prøve å presse sin agenda på andre, i et forsøk på å selv føle seg bedre. «Det er mye bedre for meg at du gjør som jeg vi, for da slipper jeg å ha det så vondt». Jeg kjenner mange som har det på dette viset. I deres søken etter perfeksjon, kjører de over andre fordi de ser kun sitt eget. De styrer, strever og bestemmer hvordan barn, familie og andre skal oppføre seg, fordi de selv ønsker å være i et godt lys. De blander seg inn i andres liv uten å ha noe med det, fordi de vil oppdra de som ikke er «flinke» nok i deres øyne.

«Uten avvik fra normen, er fremgang ikke mulig.» ~ Frank Zappa

  • Føler du deg kontrollert av andre?
  • Er du en som presser dine regler ned over andre?

Vi er alle sammen helt unike mennesker, med en helt unik sannhet. Vi er frie til å bestemme over våre egne liv, uansett hvilke valg vi tar. Vi skal selvfølgelig være hyggelige, men det betyr ikke å innrette seg etter andres regler. Av og til er det også riktig å beskytte seg mot mennesker som ønsker å blande seg for mye, rett og slett ved å avvise dem. Da kalles det å ta vare på seg selv.

Én tanke på “Slipp kontrollen og NYT livet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s