Del 2 – De universelle lovene: Loven om tiltrekking

shutterstock_124858933Dette er den mektigste av alle de universelle lovene. Det finnes en rekke ord eller uttrykk som beskriver denne loven:

 • Det du fokuserer på vil komme inn i livet ditt.
 • Likt tiltrekker likt.
 • Like barn leker best.
 • Det du sender ut vil du få tilbake.
 • Som man reder ligger man.
 • Du får som fortjent.
 • Man høster det man sår.
 • Ut av det blå
 • Synkronitet
 • Flaks
 • Ment å være
 • Falt på plass
 • Karma
 • Tilfeldighet
 • Det la seg tilrette

Denne loven sier, at alt som sendes ut i Universet tiltrekkes av energier som er av en lik frekvens, resonans eller vibrasjon. Alt i Universet er energi. All energi har en vibrasjon, utstråler et signal, og tiltrekker seg et matchende signal tilbake. Tanker og følelser er også energi. Når vi sender ut våre tanker, så har våre tanker visse vibrasjoner, som deretter utstråler et signal, og et matchende signal er sendes tilbake til kilden av det signalet. Hvis vi tenker tanker av overflod, som vibrasjon blir de sendt ut i Universet. Overflod som signal er sendt ut, og vi får tilbake matchende energi i form av overflod. Det samme gjelder hvis vi tenker tanker av mangel eller begrensning. Hvis vi føler at noe vi har i vårt liv er ikke bra nok, sender vi uansett ut vibrasjoner og signal til universet, og vi får tilbake opplevelser som bekrefter det vi føler.

Loven om tiltrekking leverer både hva som er ønsket og hva som er uønsket. Loven er nøytral. Det er ingen «Gud» som sender oss negative opplevelser som en straff for at vi ikke er snille mennesker. Du tiltrekker deg det som stemmer med din vibrasjon, ditt humør, din bekymring, kort sagt dine følelser, og det som du konsentrer deg om. Hvis du føler negative følelser, trekker du deg negativitet. Hvis du føler positive følelser, tiltrekker du deg positive livserfaringer.

Du kan tiltrekke deg bare det som stemmer med følelsen du har. Hvis du vil ha frihet og glede i livet ditt, må du føle glede og frihet, og så får du mer av det. Loven om tiltrekking sier noe om hvordan vi skaper hendelser og personer som kommer inn i våre liv. Våre tanker, følelser, ord og handlinger produserer energi som tiltrekker like energier.

Det er ekstremt viktig å forstå og implementere denne loven hvis du skal klare å tiltrekke deg de opplevelsene i livet ditt som du mest ønsker. Det er like viktig å lære hvordan å ikke tiltrekke deg det som du ikke ønsker. De fleste av oss er fokusert på hva vi ikke vil ha, og med vår oppmerksomhet på hva vi ikke vil ha, skaper vi bare mer av det vi ikke ønsker.

Måten å arbeide i tråd med Loven om tiltrekking, er å være klar over hvordan du fokuserer oppmerksomheten din på. Hvis du sitter sammen med en venninne og snakker negativt om din mann, vil du kun se enda mer negativt med han. Hvis du tenker og bekymrer deg for ungene eller graver i noe negativt som har skjedd før, vil du kun skape mer bekymring for ungene og du vil ikke komme deg videre i livet ditt med å legge det som er vondt fra fortiden bak deg.

Det du tenker på i dag, vil skape en følelse, og denne følelsen vil skape livet ditt hver dag!

Mange setter seg ned og prøver å tenke positivt innimellom. Likevel opplever de at denne loven ikke fungerer. Neste gang skal jeg snakke om hvordan vi får denne loven til å fungere optimalt, for den er på en måte delt i to deler:)

 

 

Én tanke på “Del 2 – De universelle lovene: Loven om tiltrekking

 1. Hei!

  Takk for en veldig god og informativ blogg. Jeg har lest flere av innleggene dine med stor interesse. Jeg har spesielt satt pris på de universelle lovene og loven om tiltrekning. I del 2 sier du at du skal fortelle hvordan vi får denne loven til å fungere optimalt, noe jeg ser frem til. Vet du om det blir lenge til det innlegget blir tigjengelig?

  På forhånd takk!

  Vennlig hilsen Anne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s