Når du er på feil vei, vil du bli stoppet…

Hvis du kjører på feil side av veien, vil du bli møtt av en bil. Hvis du ikke betaler skatten din, kommer skatteetaten. Alt vi gjør, vil få konsekvenser for oss. Vi vil bli stoppet på et eller annet vis, hvis vi ikke lytter til den veiledningen vi får. Hver dag blir vi veiledet. Når vi til stadighet gjør noe i livet vårt som ikke er bra for oss, vil vi få små hint i starten, og hvis vi fortsetter likevel, vil hintene bli kraftigere og kraftigere.

Jeg søkte på en jobb en gang, en jobb som jeg egentlig ikke ville ha. Jeg fikk jobben, og sa ja. Inni meg var det følelsesmessig motstand. Jeg trengte pengene, og derfor var det helt avgjørende for meg å ta jobben. Allerede den første uken fikk jeg hint. Bilen stoppet. Tre ganger den første uken, stoppet bilen da jeg skulle kjøre til jobb. Den måtte på verksted, og vi måtte ut med 7000 kr for å få reparert den. Så ble ungene syke. Oppkast og diare på hele gjengen. Jeg tenkte flere ganger at dette er ikke bare et hint, men heller ganske klar tale. Så ble jeg syk, ikke så rart med all den smitten vi hadde i huset. Likevel presset jeg meg selv til å være der i 3 måneder, helt til det virkelig sa helt stopp. Sykemelding ble resultatet. Jeg sa opp jobben, og etterpå har hele familien og bilen gått som en klokke:)

Jeg har mange slike opplevelser. Hint og kraftige signaler på at jeg er på feil vei i livet mitt. Jeg vet hva jeg egentlig ønsker meg, og angsten for å få det til, eller å ikke få det til, har ført meg ut på den ene sideveien etter den andre. Likevel havner jeg tilbake på «hovedveien» igjen, og må le inni meg av alt som har hintet og vist meg vei.

Ofte er det andre mennesker som har vist meg vei, fordi de sier noe viktig til meg som jeg legger merke til og som bekrefter mine følelser. Noen ganger har det vært drømmer om natten.

Har du slike opplevelser? Har du fått hint på hint som du ikke helt har villet se?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s