Når du står opp for deg selv, møter du nok motstand… «Til ettertanke» Dag 15

Dagens tema er: Integritet.

«Integritet er å stå for det vi mener er riktig. Vi er trofaste mot idelalene våre og etterlever våre dypeste verdier. Vi holder pålitelig avtalene vi har til oss selv. Handlingene våre er i tråd med ordene våre. Vi streber etter å balansere feilfri integritet og ufeilbar ømhet for andre og oss selv. Vi verdsetter utfordringen med å gjøre det rette under alle forhold. Vi gir fremragenhet til alt vi foretar oss. Vi etterlever vår personlige pakt.» – Virtues.

Det er viktig å stå opp for oss selv og stå stødig i våre valg. Livet har så mye å tilby, og det beste vi kan gjøre er å la oss lede av vårt eget hjerte. Mange ledes av andres «meninger». Kanskje har du en sterk far, eller tante, som «ledet» din familie. Da er det ofte slik at våre valg er farget av våre sterke «familieautoriteter». Det kan handle om status, utdanning eller religion, og selvfølgelig andre ting.

Når du velger å gå din egen vei, fordi hjertet ditt kaller i en annen retning enn det som er forventet av deg, kan du møte motstand. De som er rundt deg blir redde og irriterte, fordi det hadde vært mye enklere for dem hvis du bare var som forventet. Og siden du tar valg som ikke er «godtatt», blir du sett på som «vanskelig». Dette er deres tema, ikke ditt tema.

Gå din egen vei, og tilgi all uvitenhet hos dine «Familieautoriteter». Ingen er som du, og ingen har din livsplan. Kun du vet hva som er riktig vei for deg. Be om styrke til å være den du er, og til å gå den vei som ligger der for deg.

Hvis du trenger hjelp til å finne ut av din livsplan, så må du bare ta kontakt med meg. Jeg hjelper deg gjerne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s