Reinkarnasjon – “Til ettertanke” Dag 12

Alle vil oppleve motgang og prøvelser i løpet av livet. Vi er åndelige mennesker som går her på «livets skole». Her er universitetet for følelser, og vi er her for å jobbe med våre følelser, slik at vi blir finslipet som menneske og ser «Gud» i alle. Alle mennesker vi møter er «Gud» i forkledning. Det er jo lett å se med empatiens og kjærlighetens øyne på et menneske som er i sorg og som har det vanskelig. Da er det værre å se med de samme øynene på et menneske som har utført vonde handlinger mot oss eller andre med vitende og vilje.

Før vi begynte på «livets skole», valgte vi å jobbe med oss selv på bestemte områder, og derfor valgte vi oss noen prøvelser for å modnes som sjel, og for å bli «god nok». Dette er ingen straff fra «Gud», for «Gud» er ubetinget kjærlighet.

I Bibelen står det en lignelse om «Den bortkomne sønn». Den forteller om en mann som hadde to sønner. En dag kom en av sønnene og ville at faren skulle gi han sin del av arven, for han ville ut i verden og skape sitt eget liv. Han fikk sin del av arven og la ut på tur til fjerne land. Han brukte opp alle pengene på tull og fjas, og tilslutt var han så fattig og elendig at han valgte å starte på den lange veien hjem igjen. Han følte at han ikke fortjente å komme hjem til sin far, fordi han hadde levd et liv han slett ikke var stolt over. Likevel valgte han å reise hjem, for han kunne jo bli en av sin fars tjenere, tenkte han. Jo nærmere hjem han kom, jo mere skam følte han. Da han kom så nært at han fikk se hjemmet sitt, kom hans far løpende for å ta imot han. Han var så utrolig glad for å se han igjen, og laget en stor fest for å feire at han sønn endelig hadde vendt hjem…

Jeg tror at vi er denne bortkomne sønnen, som ikke føler vi er gode nok til å vende hjem… Derfor lager vi oss inkarnasjon på inkarnasjon for å bli bedre og bedre… Vi trenger egentlig bare å tilgi oss selv for det livet vi har levd og alle tabbene vi føler vi har gjort… Alle mennesker rundt oss er også bortkomne sønner. Vi er alle ett, fordi vi er den samme sønnen. Når du tilgir noen andre for det de har gjort mot deg, tilgir du egentlig deg selv.

I alt det som du erfarer av motgang og prøvelser, ligger en speiling. Du speiles. Ikke ditt bevisste deg, men alt du har lagret i din undrebevissthet. Det kan være erfaringer fra dette livet, og det kan være erfaringer fra tidligere liv. Det betyr at alt som du opplever, er egentlig et speilbilde på hvordan du har det med deg selv. Underbevisstheten vår er som et isfjell som flyter i havet. Kun 10% er synlig for oss, resten av isfjellet blir speilet i alt det vi opplever av motgang og prøvelser. Alt dette skal du tilgi, sier min Guide. Da smelter isfjellet ned og du blir fri fra følelsen som gjør at du velger å reinkarneres igjen og igjen. Du blir fri fra følelsen av å ikke være god nok. Det betyr også at mye av det du opplever i hverdagen din også kan speiles fra tidligere liv.

Jeg har i min jobb sett at veldig mange strever. Det finnes heldigvis gode teknikker for å finne ut hvorfor man har det som man har det, både fysisk og psykisk, og for å rydde opp i isfjellet sitt. Når man har ryddet opp i isfjellet sitt, blir livet mye enklere fordi det er ikke så mye som skal speiles. Da kolapser våre prøvelser frem i tid, fordi man har ryddet i underbevisstheten:) En utrolig flott metode er muskeltesting, som egentlig er å snakke med din underbevissthet. Da er det mulig å løse opp i gamle «greier». Denne behandlingen kan gjøres like godt via telefonen, som ved personlig oppmøte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s