Bestemthet – “Til ettertanke” Dag 11

Dagens tema er: Bestemthet.

«Bestemthet er drivkraften til å realisere drømmene våre. Den er viljestyrke til å handle med besluttsomhet. Vi fokuserer energien vår på et formål og holder ut til målet er nådd. Bestemthet er forpliktelsen til å følge opp og gjennomføre det vi har bestemt oss for. Vi er så interessert at selv når det oppstår vanskeligheter og det ikke er lett å få til ting, fortsetter vi videre. Hvis en vei ikke fører frem, prøver vi en annen. Vi lar oss ikke distrahere eller avspore. Vi fullfører oppgavene vi velger å gjøre. Med bestemthet vil vi lykkes.» – Virtues.

Det er lett å gi opp når vi møter litt motgang. Det å sette seg delmål som er gjennomførbare vil ofte hjelpe oss over kneika. Å bestemme seg for å gjennomføre det vi har satt oss føre, gir oss en god selvfølelse. Vi blir skuffet over oss selv hvis vi har en tendens til å gi opp gang på gang.

Tenk over om du er en som gir opp, eller om du er god på å gjennomføre. Husk at denne egenskapen er det også mulig å øve opp.

Én tanke på “Bestemthet – “Til ettertanke” Dag 11

  1. Meget bra tanker,og ideer…..En av mine mange leveregler er,at «vil du oppnå noe i livet,så er det bare viljen som kan stoppe deg»..Det har hjulpet meg mange ganger i livet,Der jeg er nå i livet,kommer det godt med,for videre «drift»,,,,,,,,,,,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s