Løsrivelse – “Til ettertanke” Dag 10

Dagens tema er: Løsrivelse.

«Løsrivelse er å være bevisst følelsene våre uten å la dem dominere oss. Vi trekker oss tilbake og ser objektivt på ting. Vi gir slipp og aksepterer det vi ikke kan forandre. Vi løsriver oss fra andres valg og vet at deres åndelige oppgaver ikke er vårt ansvar. Vi velger hvordan vi vil handle snarere enn å bare reagere. Vi tar avstand fra usunt begjær. Løsrivelse er å møte et uventet sinne med et dypt åndedrett fylt av fred og tålmodighet. Vi kan lytte uten å miste oss selv. Med løsrivelse erkjenner vi ærlig feilene våre, retter dem opp og starter med nytt mot. Løsrivelse lar oss være i verden, men ikke av den. Den frigjør oss så vi kan leve livene våre med verdighet.» – Virtues.

Dette er faktisk et av de viktigste tegnene på at vi har jobbet med oss selv i mange år. Når vi ikke har jobbet nok med våre personlige greier, er det lett og bli med i andres og eget drama. Etterpå sitter man igjen med skamfølelse og en trasig bismak… Da er det på tide å jobbe med å tilgi seg selv for alt som har blitt sagt og gjort. Vi er bare mennesker. Vi feiler og dummer oss ut, og det er faktisk alle som gjør det. Ofte mange ganger.

Hvis du har gjort noe, eller sagt noe som du skammer deg over, reis deg opp og gå videre! Du fortjener å legge ting bak deg, og starte på nytt. Du er et godt menneske som egentlig ønsker å gjøre det som er rett og riktig. Anerkjenn deg selv for alt du har gjort som du er stolt over, og legg tabbene bak deg!

Én tanke på “Løsrivelse – “Til ettertanke” Dag 10

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s