5 praktiske øvelser for å skape det livet du ønsker deg

Vil du være i stand til å skape et flott liv? Du har mulighet til å benytte deg av uendelige kreftene som utgjør dette fantastiske universet. Uansett hva du forestiller deg, kan det faktisk skje! Du kan manifestere alt du ønsker deg når du er åpen og villig til å se de uendelige mulighetene. Denne åpenheten er din billett til å finne følelsen av å være ustoppelig i livet ditt. Når du utforsker disse muligetene daglig, vil du finne deg selv i å leve et liv i ufattelig suksess, latter og kjærlighet!

Forskjellene mellom folk som klarer å skape seg en fantastisk tilværelse, og de som fortsatt sitter fast, er deres energi, motivasjon og holdning. Mange gir opp å manifestere sine drømmer etter at de møter vanskeligheter. De lar seg selv bli stoppet, og glemmer universets aller viktigste sannet, at alt består av energi, bevissthet og ubegrensede muligheter. Du vil innta en ny holdning umiddelbart, når du forstår i hjertet ditt at du er koblet med det som er ustoppelig. I kjernen av ditt vesen finnes denne sannheten allerede. Du er en kraftig skaper som virkelig er ustoppelig. Hvis du ikke føler dette ennå, vil de 5 punktene under hjelpe deg videre.

Her er fem hemmeligheter:)

1. Omprogrammer hjernen din til å føle deg ustoppelig

Proklamere hver dag at du er ustoppelig! Fortell deg selv at du kan manifestere alt du ønsker deg. Husk hva du holder fokus på er det som vokser sterkere i livet ditt. Fokuser på følelsen ustoppelig, og du vil føle deg mer og mer ustoppelig. Si høyt til deg selv, «Jeg er ustoppelig» minst 5 ganger hver morgen når du ser i speilet, og si det med dyp emosjonell følelse, la det spre seg i hele kroppen din. Dette vil virkelig hjelpe deg til å føle denne følelsen sterkt!

2. Se alle utfordringer som muligheter

Når du møter en vanskelighet eller en veisperring, ser det som en mulighet for vekst. Hvordan kan du utvikle deg videre fra denne erfaringen? Se inn i deg selv. Hva må endres slik at alle problemer som kommer din vei, blir noe som du kan bruke som en mulighet for vekst og læring? Utforsk utfordringene som det morsomme og eventyrlystne barnet! Gjør en brainstorming på problemet. Du vil bli overrasket over hvor mye du vokser! Når du føler deg blokkert, husk at det er alltid en løsning som venter på å bli oppdaget. Ofte kommer løsningen når du tillater andre å hjelpe deg.

3. Spør universet for støtte

Universet er en levende, svært bevisst energi og intelligens. Det vil at du absolutt kan bli ustoppelig og kan skape alle dine største drømmer og ønsker. De bare venter på at du skal be om hjelp. Når du sender ut en sterk anmodning til universet, vil din forespørsel bli besvart. Alltid! Universet vil hjelpe deg å overvinne enhver hindring som du kan støte på. Noen av de enkleste måtene å sende ut en forespørsel til universet er:

  • Skrive et brev til universet som beskriver i detalj hva du trenger, og takke universet for at de gir deg det på slutten av brevet.
  • Gå inn i en meditativ tilstand når du ber universet om hjelp.
  • To gode affirmasjoner å gjenta er «jeg er helt støttes av universet, og universet er der for å gi meg de svarene jeg søker.»

4. Benytt deg av det du brenner for

Jo mer lidenskapelig du er, jo raskere vil dine drømmer manifesteres. Når du er spent på noe, vil du naturlig heve manifestings-vibrasjonen og alt manifesteres enklere og raskere for deg. Så når du føler blokkert, bare refokusere på hvorfor du virkelig, virkelig vil at dette skal skje. Fokuser på hvordan verden vil bli et bedre sted fordi du har manifestert dette. Denne energien av lidenskap kan bokstavelig talt brenne gjennom hindringene. Lidenskap er en så kraftig energi at det kan tiltrekke seg nye muligheter og løsninger for deg.

5. Ta bare inspirert handlinger

Når du sender ut energi til universet, kommer det tilbake til deg tusen ganger sterkere. Den energien du sender ut må på en eller annen måte bli besvart av universet. Så hvis du sender ut inspirerte energi i form av handling, vil inspirerte resultater snart kommer din vei. For å komme inn inspirert modus, spør deg selv: «Hva er det jeg virkelig føler for å gjøre akkurat nå?» Deretter gå og gjør hva beveger din sjel. Om du fortsetter å praktisere dette, vil du oppdage at du vil naturligvis finne løsninger på de utfordringene du har, og vil snart klare å manifestere hva du ønsker deg!

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s