10 prinsipper for Åndeling utvikling

Å utvikle vår åndelighet, er å «ta rotta» på Egoet, og la sjelens gode egenskaper være hovedessensen i vårt liv. Dette er en langvarig prosess, og krever mye jobbing på et mentalt plan. Etterhvert går det lettere, og din vibrasjon blir høyere.

De menneskene som har jobbet med seg selv, innehar noen egenskaper som forteller om deres åndelighet.

1. De er bevisst sine tanker. De forventer mirakler, og lar ikke Egoet få styre tankene. De kontrollerer tankene på den måten at når en negativ tanke har fått «tenke-tid» , så forandrer de tanken til det motsatte, og bruker positiv «tenke-tid» bevisst, slik at de ikke skaper noe de ikke ønsker seg. I starten er dette noe man må bevisst fokusere på, etterhvert blir dette lettere og skjer mer automatisk.

2. De er imøtekommende til alle mennesker. De prøver å se den de møter som en sjel, og ikke som et menneske med «negative egenskaper». Hvordan kan jeg være en positiv verdi for andre, uten å utslette meg selv? Det er viktig at du er imøtekommende og hyggelig uten at du kommer i siste rekke.

3. De gir aldri opp drømmene sine. Hvis de har en drøm, så jobber de for den på en mental og praktisk måte, og vet at tilslutt vil dette bli et positivt resultat. Når de i tillegg har kontroll på sine negative tanker, blir det alltid vellykket.

4. De velger å være glade. Dette er et valg man kan ta. De lar ikke dårlig humør få styre dagene. De er glade uansett hva som skjer.

5. De har ingen forventninger. Dette er faktisk et viktig tema. Hvis du har forventninger til situasjonene og menneskene rundt deg, skaper du stress og skuffelser. Når du bestemmer deg for å ikke ha forventninger, da har du indre fred, og du er fri. Da er din vibrasjon så høy at du lett kan manifestere positive ting i livet ditt. De gir, uten å forvente noe tilbake.

6. De er ydmyke. Ydmykhet er å ha et stille hjerte. Et hjerte som er knyttet til en større åndelig kilde. Noen kaller dette vårt høyere selv, sjelen eller Gud. Uansett hvilket navn du gir denne kraften, er du en del av den, og ydmykhet vil gi deg tilgang.

7. De har tillit til denne kraften. De vet at alt vil ordne seg, alltid, selv om livet kan være vondt og vanskelig til tider.

8. De jobber hele tiden, for å bli den beste utgaven av seg selv. De er villige til å tilgi seg selv og andre for selv å bli fri. Dette er krevende arbeid, og noen må gå i behandling for å få dette til. Skrive brev og brenne det, er også en fin måte å få lagt vonde opplevelser bak seg. Dette er et av de viktigste punktene for å øke din vibrasjon. Legger du inn en del jobb her, vil du få gode resultater.

9. Mindfulness. Tilstedeværelse. De er tilstede i livet sitt, i nuet. De lever ikke i fortiden eller i fremtiden, men de gjør det som skal til for å skape livet her og nå. Vi skaper livet akkurat nå, hvert sekund, så dette er veldig viktig å forstå. Det er ikke nok å forstå det i hodet, men forståelsen må også spre seg ut i hele kroppen, slik at vi lever i tilstedeværelsen.

10. Ærlighet. Det er viktig å snakke din sannhet til andre mennesker. Du kan gjøre det på en ivaretagende måte, og da setter du tydelige grenser for deg selv, og for hva du aksepterer fra andre. Hvis noen gjør et overtramp overfor deg, så er det viktig å si fra om hvordan dette føles. Da står du opp for deg selv, og du vil føle deg sterkere inni deg. Hvordan kan andre lære hvis ingen sier i fra?

Dette er noe jeg etterstreber i mitt liv. Det har ikke vært enkelt, men jeg er på vei…

Lykke til, du som også går den samme veien, og vit at du er elsket og har den støtten du trenger for å leve mer og mer i pakt med disse prinsippene!

2 tanker på “10 prinsipper for Åndeling utvikling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s