Det du fokuserer på, vil du se mer av………eller?

Vi er skapende mennesker, og hvert minutt på dagen skaper vi livet vårt. Tankene skaper følelser, og følelsene blir frekvenser/radiobølger som sendes ut og blir «magnetiske». Det er følelsene som skaper, eller rettere sagt det nivået vi vibrerer på som skaper våre liv. En følelse blir skapt av våre tanker, hvis vi fokuserer lenge nok på tanken, blir den til noe vi tror på. Mange går med en klump i magen hele dagen, eller en uro i kroppen, uten helt å vite hva den handler om. Dette er en vibrasjon som ikke er så positiv, høy, og det blir vanskelig å skape det du ønsker deg. Frykt er en lav frekvens, som skaper kun det du frykter.Gamle traumer er også en lav frekvens, som er med på å holde deg nede i vibrasjon, slik at det du skaper bare ligner på det du har skapt før.

Vi har det alt for travelt i hverdagen vår. Vi har ikke tid til å reflektere over livet vårt, og derfor er det lett for tankene å kverne rundt det som har skjedd av negative ting. Vi lever ofte et «bevisstløst» liv. For å få endret våre «sannheter» og vår vibrasjon, må vi faktisk reflektere over livet vårt. Når vi lever et «bevisstløst» liv, ser vi ikke det som er bra for oss. Hele det livet vi lever, speiler vår vibrasjon. Huset vårt, jobben vår, pengene våre, vennene våre, osv. Det er ikke mulig å endre det fysiske livet til noe varig, uten at vi endrer følelsene våre. «Nissen flytter med på lasset».

Hvorfor er det mange som opplever at tankene ikke skaper det livet de ønsker seg?

Helt fra vi var små, har vi fått noen «sannheter» som vi tror på, selv om det ikke nødvendigvis er sant. Vi kan ha hørt at «penger ikke vokser på trær» eller «du er jo dum» og når vi er små, og sårbare, går dette rett inn og blir lagret som en «sannhet». Disse «sannhetene» som vi går med, ubevisst, setter en viss standard på vår vibrasjon, og kan ødelegge for å skape det livet som vi ønsker oss. Guiden min har sagt at en «sannhet» er kun en tanke vi har tenkt mye!

Det betyr at det ikke bare er å sette seg ned å tenke positive tanker, og vente på resultatet, men man må jobbe med sin følelsesmessige vibrasjon, slik at den blir mer positiv, eller raskere. Jeg har hørt at vi tenker ca 66 000 tanker hver dag, og ca 90% er tanker som vi tenkte i går… I tillegg er 80% av tankene, negative! Vi fokuserer på dumme ting som har skjedd, vi fokuserer på alt vi ikke får til eller har tilgang på, vi fokuserer ofte på det som er negativt med andre mennesker og det som er negativt med oss selv. Da vil jo vibrasjonen være ganske negativ, lav, og du vil få bekreftet, og speilet alt dette negative, selv om du en kveld har tenkt noen positive tanker.

Det betyr ikke at vi er maktesløse! Men det betyr at vi må jobbe med våre «sannheter» og det må jobbes med å rydde opp i gamle traumer og vonde opplevelser som vi bærer med oss i vår vibrasjon. Litt arbeid er det, men resultatet blir utrolig bra!

4 tanker på “Det du fokuserer på, vil du se mer av………eller?

  1. Liker det du skriver og den enkle formen som alle kan kjenne seg igjen i. Vi som jobber som psykoterapeuter glemmer ofte det enkle budskap. Du er god til å formidle ! Fortsett med det! 🙂

  2. «word» Ann Kristin når kjæm boka 😉 Som vanlig e du go på å formidle på en balansert måte. Eg e enig i det du skriv. Du har kommi langt i din utvikling og det merkes godt! Du har utrolig my bra å formidle 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s