Rydd i følelsene dine med Tankefeltterapi

Alle våre opplevelser vi har hatt i løpet av livet, lagres i underbevisstheten vår. Vi har ikke alltid kontakt med hva det er, men likevel ligger opplevelsen der og er med på å skape en frekvens, grunnstemning i deg.

Jo flere vonde opplevelser du har, og ikke minst de store traumatiske opplevelsene, jo mer i ubalanse vil grunnstemningen din være. Underbevisstheten vår ligger i hver celle i kroppen. Den ligger ikke bare i tankene våre, men tankene våre er redskapet som får opp bildene.

Følelser er kjemi. Nervesystemet og hormonsystemet aktiviseres ved stress og vonde opplevelser. Tankene aktiviserer også alt dette. Bekymring, sinne, sorg virker direkte inn på kroppens kjemi. Noe av det mest skadelige vi kan oppleve er å konstant være litt redd hele tiden. Barn og voksne som lever i relasjoner med psykisk og fysisk vold, er veldig utsatt for at kroppen konstant produserer litt for mye stresshormoner. Over tid vil dette virke inn på vonde og anspente muskler, slitenhet, utmattelse, nedstemthet, søvnproblemer, urolige drømmer, smerter i solar pleksus og rundt hjertet, uro og vanskeligheter med å sitte stille eller å slappe av, murringer i kroppen, konsentrasjonsvansker, vanskelig å kontrollere følelsene, klump i halsen, opphovnet tunge, og mange andre rare symtomer som det er vanskelig å diagnostisere.

Følelser er normalt, og når mange små eller store traumer forstyrrer i nerve- og hormonsystemet, er det også normalt… Men, det er et signal om at nå må det skje en endring. Man må ta noen nye valg, eller rydde i følelsene og livet sitt.

Jeg har aldri kjent den store effekten av samtaleterapi. Samtale kan gi innsikt, men ofte blir fokuset for mentalt, og jeg er sikker på at fokuset også må være rettet mot kroppen og det som skjer der.

Tankefeltterapien har hjulpet meg og mange andre til å roe ned kroppens kjemi. Ved gjentatte behandlinger, og fokus på følelsen i kroppen, kombinert med samtaler for å få innsikt, må jeg bøye meg i støvet for denne metoden.

Har du noen av disse symptomene som jeg har beskrevet over, så vil jeg virkelig anbefale Tankefeltterapi! Du kan faktisk bli fri 🙂


shutterstock_75000694red

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s